ONE DAY RETREAT: Lu Jong en Soundhealing

Met Himalayan heart

Lu Jong en soundhealing is uniek en wordt alleen aangeboden bij de Nieuwe Yogi in Dieren -of in de traditionele Mongoolse yurt op het terrein van Himalayanheart in Hoenderloo. Lu Jong is een duizenden jaren oude bewegingsleer uit Tibet en laat yoga en meditatie samensmelten in de beweging. De krachtige ademtechnieken zorgen ervoor dat je uit je hoofd en in het lichaam komt. 

De leer is overgedragen van leraar, Rinpoche, Tulku Lobsang rechtstreeks aan de leerling, zuiver en authentiek. 

Het is afkomstig uit de Tibetaanse Tantrayana traditie en wordt tijdens het retreat begeleid met de unieke Nepalese klankschalen van Himalayan Heart. Procesbegeleider Simone, eigenaar van De Nieuwe Yogi, neemt je mee in de Lu Jong bewegingen en de ademhalingsoefeningen. Hans en Esther, eigenaar van Himalayan heart, zorgen met hun jarenlange ervaring voor de verdieping en verstilling van zowel lichaam als geest tijdens een diepgaande Soundhealing. Zij hebben deze eeuwenoude boeddhistische geneeswijze overgedragen gekregen in de Himalaya. 

Data: zondag 28 februari – UITVERKOCHT

Volgende data: zondag 2 juni 2024

Tijdstip: 10:30 u.  tot ongeveer 17:00 / 17:30 u. (inloop vanaf 10:15) incl. lichte lunch

Begeleiders: De Nieuwe Yogi (Simone) & Himalayan heart (Hans en Esther) 

Maximum deelnemers: 11 

Betaling: € 125,00 p.p. |  contant of overboeking