Dagtraining het orakeldeck met kaarten van stille kracht

Deze dagtraining wordt begeleid door onze samenwerkingspartner Aliran Tenaga Dalam en is inclusief een handgemaakt set orakeldeck kaarten met batikmotief en lichte lunch.

Altijd al meer willen weten van orakels? Of misschien zou je er graag mee willen leren werken. Tijdens deze dag wordt je meegenomen in het Indonesich energiewerk met praktische oefeningen, tradities, adat en meer over het duizenden eilanden rijk vol schoonheid en mystiek.

Aliran Tenaga Dalam is een expertisecentrum vanuit Javaans Immaterieel erfgoed. Simone (eigenaar de Nieuwe Yogi) heeft met haar Moluks Javaanse achtergrond grote affiniteit en interesse in Moluks Indonesisch energiewerk. Op haar uitnodiging komen ‘oom’ Rich en ‘tante’ Yvon naar de toren om hun diepgaande kennis hierover te delen.  De dag wordt geopend en gesloten door Simone met grondingswerk en meditatie, we starten en sluiten in ceremonie.

Meer weten www.aliran.nl.

Zondag 29 september 2024

Tijd 10.30 – 16.30 uur               Prijs € 147,50