Mahina Wombmassage
Urut Isiwa

  • Liggend op een mat op de infrarood verwarmde vloer
  • Verbetering bloedsomloop, buikorganen, zenuw -en lymfestroom maar centraal staat de verbinding met jouw Womb, de baarmoeder en het bekkengebied.
  • Toepasbaar bij klachten zoals PMS, onregelmatige cyclus, endometriose, darmproblemen

Geïnspireerd door de inheemse erfenis en aan mij overgedragen door tante Lien Siwalette.

Van oudsher wordt de Molukse massage ‘pijit’ door vrouwen aan vrouwen gegeven na bijvoorbeeld de bevalling als een fysieke en spirituele lichaamsreiniging. Deze bijzondere massage is authentiek door technieken zoals:

Masuk angin, panas dalam, vrijkomen van de natuurelementen

Urut tekumpul wordt toegepast wanneer spierspanning en verklevingen aanwezig zijn in het buikgebied.

Als kind masseerde oma mij als een medicijnvrouw met krachtige intenties, gebed en heerlijke oliën. Dat gevoel van aandacht alleen voor mij, van liefde en geborgenheid herken ik als ik mijn kinderen zie genieten wanneer ik ze masseer voor het slapen gaan. Nu pas voel ik hoe diep verbonden ik nog ben met mijn vrouwenlijn. Ik voel mij bevoorrecht en enorm dankbaar dat ik het weer mag doorgeven.

When a woman is one with the Womb she is one with the Goddess

Chat openen
1
Scan de code
Welkom bij de studio van Simone van Heumen. Het streven is om binnen 24u je te beantwoorden. Wat kan ik voor je doen?