Wombhealing Nieuwe Maan Ceremonie, ode aan de Mahina

When a Woman is one with the womb she is one with the Goddes

In de Mahina Wombhealing gaan we innerlijk reizen naar jouw Womb, we doen dit middels geleide meditaties en oefeningen om ons beter in contact te brengen met onze Womb. Wat je hier ervaart is heel persoonlijk, het gaat om de aandacht voor jezelf die niemand anders dan alleen jij kunt geven. In de natuur is de Maan een vrouwelijke kracht, door het volgen van deze cyclus wordt je weer verbonden met deze bijzondere kracht. We gaan ons afstemmen op de Nieuwe Maan, de periode die staat voor vernieuwing en daarom vindt deze ceremonie plaats rondom Nieuwe Maan.

De Womb is de vertaling van de baarmoeder maar het gaat over veel meer dan dat namelijk het gehele bekkengebied. Energetisch heeft iedere vrouw een Womb, het staat voor je vrouw zijn en het onvoorwaardelijk lief hebben van wie jij bent. Een bijzonder mooie gelegenheid voor vernieuwing, verandering maar ook voor het opruimen van pijnlijke, onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden wat mogelijk ligt opgeslagen in je lichaam, jouw womb.

Mahina staat voor de oerkracht van de vrouw wanneer ze zich verbonden voelt met zichzelf en de vrouwen om haar heen. Je bent gevormd door de vrouwen die je voorgingen, je moeder, je oma en iedere vrouw uit jouw familielijn of misschien wel een andere vrouw zonder familieband maar wel belangrijk voor je is. Breng wat mee wat je aan de vrouwen in je familielijn doet denken, een foto of een voorwerp zoals een sieraad wat je van ze hebt gekregen, het is iets waar jij waarde aan hecht. Ook dat wat je gedragen hebt voor de vrouwen die je voorgingen en nu niet meer nodig hebt, leg het symbolisch in de cirkel. Regelmatig wordt de Womb ceremonie vergezeld door een gastdocente, zij zal ons ondersteunen met lichttaal en helende klanken. 

Data: zondag 14 april (bijna vol)

Tijdstip: 11:00 u.  tot  13:30 u. (inloop vanaf 10:45) 

Begeleiders: Simone en Corinne 

Maximum deelnemers: 11 

Betaling: € 35,00 p.p. |  contant of overboeking