Training TRE / tension releasing exercises

Door Jann de Kloet

Vanaf februari 2024 biedt Jann bij De Nieuwe Yogi TRE™ aan om je te begeleiden bij het kennismaken met de methode en zo zelf te ervaren wat TRE™ voor jou kan betekenen. 

TRE™ staat voor Trauma/Tension Releasing Exercises en is ontwikkeld als een effectieve zelfhulpmethode waarbij je, middels een aantal zeer toegankelijke oefeningen, het zelfhelende vermogen activeert om de in je lichaam – door trauma/stress opgebouwde – spierspanning weer los te laten. 

Het ontladen met behulp van de TRE™ methode kalmeert op een heel natuurlijke en ook veilig gereguleerde manier het zenuwstelsel en zo kan het lichaam terugkeren naar een staat van rust en balans. 

Wanneer je TRE™ goed en onder professionele begeleiding aanleert, kun je de oefeningen eventueel naar behoefte zelfstandig doen. Je leert je stress daarmee op een gezonde manier te reguleren, waardoor je beter je grenzen leert stellen en je energiek, vitaal en meer in balans voelt. Aanmelden kan door contact op te nemen via dekloetjanneke@gmail.com of via een bericht op mobiel 06 38251650 – uiteraard ook als je nog vragen hebt over TRE™, de sessies of belangstelling zou hebben voor 1-op-1 TRE™ sessies.

Data: zondag 4 februari, 18 februari en 3 maart

Tijdstip: 10:00 u.  tot ongeveer 11:30 u.

Begeleiders: Jann de Kloet

Maximum deelnemers: 4 

Betaling: € 105,00 p.p. voor 3 sessies